top of page

Beautyruimte te huur

Ingerichte ruimte voor een schoonheidsspecialiste bij een goedlopend wellnesscenter in Heerlen.

 

Per ommegaande willen wij onze beauty afdeling uitbesteden aan een schoonheidsspecialiste (het liefst iemand die ook pedicures doet). De ruimte is voorzien van een elektrisch hoog-laag verstelbare behandelstoel met lig- en kantelfunctie en van een stoomapparaat. Daarnaast is deze ingericht met een tweetal kasten en een verrijdbaar kastje. Er zijn 3 dubbele wandcontactdozen aanwezig (6 stopcontacten) en er kan gebruik gemaakt worden van het draadloze internet. Overige materialen, evenals de producten, zijn voor eigen rekening. De afmetingen van de ruimte zijn 3,34 meter x 2,47 meter (8,25 vierkante meter).

 

De ruimte mag naar eigen smaak ingericht worden (verven, boren, decoreren) en is toegankelijk tijdens onze openingstijden (dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur). Het aanbieden van behandelingen geschiedt onder eigen naam, maar samenwerking is vereist i.v.m. de arrangementen die wij aanbieden. Massages mogen NIET aangeboden worden.

 

De huur van de ruimte bedraagt € 250,- per maand (excl. BTW). Dit is inclusief gas, water, elektra en inrichting. De contractduur zal voor ten minste één jaar aangegaan worden.

 

Neem voor meer informatie contact op met info@your-body-care.nl.

Beauty ruimte 01
Beauty ruimte 01
press to zoom
Beauty ruimte 02
Beauty ruimte 02
press to zoom
Beauty ruimte 03
Beauty ruimte 03
press to zoom
Beauty ruimte 04
Beauty ruimte 04
press to zoom
Beauty ruimte 05
Beauty ruimte 05
press to zoom
bottom of page