Fishspa behandeling

 

Garra Rufa visjes worden ook wel knabbelvisjes genoemd. In tegenstelling tot wat deze naam doet vermoeden hebben deze visjes geen tanden en zuigen ze de overtollige dode huidcellen af van de opperhuid van de voeten. Dit geeft een fijne ontspannende ervaring en is ook nog eens goed voor de huid. Doordat ze bij het zuigen een enzym afgeven wordt de huid weer heerlijk zacht. Dit enzym heeft een geneeskrachtige werking op de huid en is daardoor zeer geschikt voor mensen met psoriasis- en eczeem aandoeningen.

 

De hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel. Dagelijks wordt de kwaliteit van het water gecontroleerd. Deze wordt continu ververst middels professionele waterfilters en reinigingssystemen. De temperatuur wordt continu op 25 graden gehouden om ervoor te zorgen dat de natuurlijke habitat van de visjes geoptimaliseerd wordt.

 

Alvorens de behandeling worden de voeten schoongemaakt in een voetenbadje, gecontroleerd op huidaandoeningen (wonden, infecties, schimmels en wratten) en ontsmet met alcohol.

 

De voorwaarden die gelden voor het gebruik van de fishspa:

  • Personen met kalknagels hebben geen toegang tot de fishspa;

  • Personen met infecties en/of (bad)schimmels hebben geen toegang tot de fishspa;

  • Personen met spray tanning op het lichaam hebben geen toegang tot de fishspa;

  • De voeten mogen niet voorzien zijn van crème of zalf;

  • De nagels moeten vrij zijn van nagellak (gelnagels zijn wel toegestaan);

  • Wondjes dienen voorzien te zijn van een watervaste pleister.

 

30 minuten: € 16,50