top of page

Personal training

 

Veel mensen behalen niet de gewenste resultaten in de sportschool door gebrek aan motivatie, het verkeerd uitvoeren van oefeningen/trainingen of doordat er bij groepslessen geen individuele aandacht kan worden besteed. In deze gevallen is een stok achter de deur de ideale uitkomst om de “drive” hoog te houden. Wij bieden de mogelijkheid om onder persoonlijke begeleiding te sporten. Dit is mogelijk in TFM warmtecabines (afslankcabines), maar ook middels één op één training.

 

TFM warmtecabines

In deze cabines worden oefeningen liggend uitgevoerd om de rug en gewrichten te ontzien, waardoor dit ideaal is voor mensen met gewrichtsproblemen of overgewicht. De cabines worden verwarmd tot lichaamstemperatuur, hetgeen ervoor zorgt dat de kans op spierblessures nihil is en spierpijn geminimaliseerd wordt. Onder begeleiding van een sportinstructeur worden oefeningen op muziek uitgevoerd. Deze oefeningen worden onderverdeeld in een drietal spiergroepen, namelijk de beenspieren, buikspieren en armspieren. Op deze manier wordt het hele lichaam getraind om een optimaal resultaat te behalen.

 

Eén op één training

Bij de één op één training wordt niet met cabines gewerkt. Hierbij worden oefeningen staand, liggend en zittend uitgevoerd. Een zeer grote diversiteit aan oefeningen zullen ervoor zorgen dat elke spier in het lichaam getraind wordt. Dit zorgt voor een goede balans tussen lichaam en geest waardoor er een betere controle over het lichaam wordt gerealiseerd.

 

Bij beide vormen van sporten wordt gewerkt met kleine gewichten en veel herhalingen. Op deze manier werken we cardiologisch om te zorgen dat er verbranding plaatsvindt. De spierweefsels zullen steviger worden (zonder veel massa te creëren zoals bij bodybuilding het geval is), de spierconditie zal verbeteren en de algehele lichaamsconditie zal verbeteren.

 

De muziek die gebruikt wordt varieert van verschillende snelheden. Op deze manier kan er (indien nodig) rustig aan begonnen worden om vervolgens gelijkmatig het programma op te schroeven tot een stevige sportsessie.

€ 32, per uur (maximaal 3 personen)

bottom of page