top of page

Infrarood sauna

 

De intense dieptewerking van infraroodlicht stimuleert de stofwisseling en bevordert de doorbloeding van de huid, spieren en organen. Zuurstoffen en voedingsstoffen worden beter opgenomen en afvalstoffen worden beter afgevoerd. De zuiverende werking van de infrarood sauna heeft een positieve invloed op huidaandoeningen zoals acné, psoriasis en eczeem. Er is een positieve werking op menstruatiepijnen, fibromyalgie, reuma, spierpijnen, cirrose van de lever, cystitis, heupjicht, whiplash, striae, diabetes, varicosis (spataderen), hemorroïden (aambeien) en dergelijke.

 

Infrarood licht heeft de eigenschap vocht eerder te verwarmen dan materie. Aangezien de mens voor meer dan 70% uit water bestaat zal ons lichaam eerder opgewarmd worden dan de omgeving. Hierdoor wordt de warmte van de infrarood optimaal gebruikt om het lichaam van binnenuit op te warmen. Dit zorgt ervoor dat spieren, pezen en gewrichten van binnenuit verwarmd worden, waardoor deze weer soepel worden en optimaal kunnen presteren.

 

In combinatie met het verhelpen van spierklachten is de infrarood sauna een ideale oplossing voor het voorverwarmen van de spieren. Wanneer de spieren reeds soepeler zijn wordt het behandelen van de klachten vergemakkelijkt. De massage zal direct dieper in de spierweefsels door kunnen dringen waardoor klachten sneller verholpen worden.

 

De infrarood sauna is alleen i.c.m. een massage te reserveren.

30 minuten: € 15,00

bottom of page