top of page

 

 

 

 

De behandeling

 

Voeding

 

Foto's

 

Resultaten

 

 

 

 

Afslank massage

 

De afslank massage is een unieke massage waarbij vetkussens, cellulite en vochtophopingen aangepakt worden. Spieren worden los gekneed en de vetverbranding wordt lokaal gestimuleerd.

 

Met deze massagetechniek is het mogelijk om plaatselijk af te slanken zonder medische ingrepen. Door middel van verschillende speciale massagetechnieken wordt de cellulite grondig aangepakt, waardoor de huid strakker, gladder en slanker wordt. De opgehoopte vetcellen worden opgewarmd en gemasseerd, waardoor ze krimpen. Als gevolg daarvan zal de bloedcirculatie verbeteren, waardoor vet, vocht en afvalstoffen op een natuurlijke wijze door het lymfesysteem kunnen worden afgevoerd. Het gunstige neveneffect is de verbeterde bloedcirculatie. Dat is niet alleen goed voor de zuivering en afbraak van vet, het helpt ook tegen kwalen als oedeem, koude voeten en rusteloze benen. Daardoor worden voedingsstoffen beter aangevoerd en afvalstoffen beter afgevoerd. De massage heeft hetzelfde effect als sporten, alleen worden de vetkussen hier met een speciale techniek gemasseerd. Tevens worden de spieren voor u bewogen. Bewegende spieren verbranden tenslotte vetten.

 

Er wordt bij de massage niet gemasseerd zoals bij een reguliere massage. Door speciale technieken worden de vetkussens los gemasseerd en de spieren gestimuleerd. Het is mogelijk om plaatselijk te werken of op het gehele lichaam. De meest voorkomende probleemgebieden zijn de buik, love handles, benen en armen (de welbekende kipfiletjes voor de dames).

 

Deze massage maakt uw lichaam strakker en geeft u een beter silhouet zonder medische ingrepen. Een oneffen huid met bijvoorbeeld cellulite of zadeltassen op de heupen of een slappe buik na een zwangerschap kunt u heel erg goed behandelen met een afslank massage. Het beste resultaat zult u hebben na een kuur van minimaal 10 behandelingen (eenmaal per week en daarna onderhouden).

 

Bij aanvang van elke behandeling nemen we uw gewicht en omvangmaten op in een informatieboek en bij elke volgende behandeling noteren we de resultaten. Dit boek krijgt u mee naar huis, want daarin staat ook het voedingsvoorschrift.

De kosten voor deze massage bedragen € 62,50 voor een behandeling van 60 minuten. En voor meer informatie kunt u een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek reserveren.

 

bottom of page