top of page

Anti cellulite behandeling

 

Bij cellulite onderscheid men vier stadia. In stadium 0 is de huid glad, zelfs als men de huid tussen duim en wijsvinger knijpt. In stadium 1 ziet de huid er bij het samenknijpen uit als een sinaasappelschil. In stadium 2 is het “matrasfenomeen” zichtbaar tijdens het staan. Dit stadium komt vooral voor bij dikkere vrouwen en bij vrouwen boven de 35 jaar. In stadium 3 is het “matrasfenomeen” zowel bij het staan als bij het liggen zichtbaar. Dit is een algemeen verschijnsel bij vrouwen tijdens en na de overgang en bij vetzucht. Lichaamsbehandelingen kunnen bij stadium 1 en 2 een zichtbaar resultaat opleveren en bij stadium 3 een goede ondersteuning bieden.

 

Cellulite, ook wel sinaasappelhuid genoemd, is een normaal verschijnsel dat bij 90% van de vrouwen voorkomt. Het gaat hierbij om een verstoring in het onderhuidse bindweefsel door een opstapeling van vet en vocht. Die verstoring wordt beïnvloed door erfelijkheid, hormonen, stress, leeftijd, lichamelijke beweging, voeding en milieu. Cellulite kan verbeterd worden door meer lichaamsbeweging, goede voeding, een ontzuringsdieet of een speciaal uitgebalanceerd dieet, voedingssupplementen, ontspanning, massages, pakkingen, baden, en het borstelen van de huid.

 

Bij de anti cellulite massage worden de onderhuidse vetlaag en het bindweefsel gestimuleerd. Dit zorgt ervoor dat de huid weer strak en glad wordt. Cellulite kan niet weggehaald worden, maar wel onzichtbaar gemaakt worden. Het beste resultaat zult u hebben na een kuur van minimaal 10 behandelingen. Na 4 à 5 behandelingen zal er zichtbaar resultaat zijn.

 

 

45 minuten: € 45,00                                 60 minuten: € 58,00

bottom of page