top of page

Ayurveda massage

 

Ayurveda is de oudste geneeskunde die men in geschriften heeft terug gevonden. Ayurveda wordt daarom ook wel de Moeder van de Geneeskunde genoemd. De Indische manier naar ontspanning van lichaam en geest.

 

Ayurveda bestaat uit de woorden “ayur” wat “leven” betekent en “veda” wat “kennis” betekent. Men zag de mens als holistisch wezen, wat inhoudt dat het lichaam, de geest en de ziel als één gezien moeten worden. Er is geen lichamelijke gezondheid zonder geestelijke gezondheid en andersom.

 

De ayurvedische massage is een zachte energetische massage waarbij gebruik wordt gemaakt van warme sesam olie. De ayurvedische massage combineert massagetechnieken met het stimuleren van de marma-punten (drukpunten uit de ayurveda). De ayurvedische massage is een massage die het hele lichaam in balans brengt. Het werkt niet alleen op de spieren, maar ook op het energiesysteem (aura en chakra's). De massage brengt meer vitale energie en helpt om gifstoffen die diep in het lichaam vast zitten te verwijderen. Daarnaast helpt de ayurvedische massage bij het losmaken van emotionele blokkades.

 

 

45 minuten: € 50,00                                  60 minuten: € 65,00

bottom of page