Bindweefsel massage

 

Bindweefselmassage wordt toegepast op de bindweefsellaag van het lichaam Deze laag bevindt zich tussen de spieren en de huid en verbindt de organen, gewrichten en spieren met elkaar. Tevens leidt het bloedvaten en zenuwen naar de organen en beschermt deze tegen infecties. Het onderhuidse bindweefsel isoleert warmte, slaat energie op en is verantwoordelijk voor het transport van zuurstof en voedings- en afvalstoffen.

 

De bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Het is een reflexzonemassage waarbij de verbindingen tussen klieren, organen en andere lichaamsdelen geoptimaliseerd worden door deze zones te stimuleren. Hierdoor zullen blokkades verdwijnen. Ook de zenuwuiteinden die in de huid en in het bindweefsel liggen, krijgen door de massage een prikkel. Het effect van deze prikkel beperkt zich niet tot de huid maar werkt door op andere delen van het lichaam.

 

 

30 minuten: € 30,-                                  45 minuten: € 40,-                                   60 minuten: € 52,50