Thai Chi massage

 

Thai Chi / Qi-Gong is een zeer oude Chinese bewegings- en ontspanningsleer die wordt uitgevoerd met zachte, rustige en sierlijke bewegingen op Oosterse muziek. Het draait om het een worden met de natuur met ademhaling en bewegingen.

 

U leert ontspannen op het ritme van de ademhaling. De spieren en gewrichten worden op zachte wijze getraind en opnieuw doorbloed. Tijdens deze bewegingen wordt de Qi (energiestroom) op gang gebracht. Door het bewust activeren van de meridianen en acupunctuurpunten worden de organen gereguleerd en het lichaam wordt tot aan de huid gevitaliseerd. Qi-Gong maakt mensen rustig en ruim van binnen, gezond en stressbestendig en evenwichtiger en goed geaard.

 

De rustgevende muziek of de grootsheid van de natuur buiten ondersteund het proces van loslaten, zodat de geest tot rust komt en de mens een hernieuwd contact kan maken met zichzelf en zijn omgeving. Qi-Gong is de eenvoud van het zich weer openen in stilte en ruimte.

 

De Thai Chi / Qi-Gong energy massage bestaat uit:

- 15 minuten Thai Chi / Qi-Gong oefeningen waarbij u geestelijk tot ontspanning komt en energierijker     wordt.

- 45 minuten chakra massage, dit is een zachte massage waarbij het lichaam en de geest tot volledige   rust komen en u volledig in balans komt (Yin en Yang)

 

De chakra´s worden gerebalanceerd zodat blokkades opgeheven worden en u na 60 minuten geheel ontspannen en energievol weer verder kunt.

 

 

60 minuten: € 52,50